Intuïtief weer voelen BijSacha

BijSacha

Lieve lezers,

Op het moment dat ik dit schrijf, ben ik bijna aan het einde gekomen van een hele bijzondere reis die ik heb gemaakt. Ik heb het Alignment Booster Programma gevolgd van BijSacha, spiritueel mentor en hypnose coach voor (vrouwelijke) ondernemers. In deze twee maanden heb ik een deep dive gemaakt naar mezelf en vooral naar mijn intuïtie. Want wat heeft mijn intuïtie mij mogen vertellen? En wat mocht ik vanuit mijn intuïtie doen om intuïtief te ondernemen en zijn als vrouwelijk ondernemer en mens?

Voor wie zich geroepen voelt in deze brief, uit de cacao ceremonie:

Ik wil je laten weten dat je alleen mag zijn. 

Ik ben dankbaar voor de dierbaren in mijn leven, ook als dat betekent dat dat er maar twee zijn. 

Het spijt me dat je niet bent zoals de meesten. 

Ik ben goed zoals ik ben. 

Wat ik nodig heb, is alleen zijn, omdat het me gelukkig maakt en laat creëren. 

Zelfs als dat betekent dat ik bepaalde mensen niet kan zien.

Ik vertrouw op mijn kracht van alleen zijn.

Ik commit me aan mezelf. 

Wat ik kies is, alleen mogen zijn.

Dankjewel voor het luisteren.

Kleine sneakpreview van het programma:
Elke week hadden we een vaste weekopdracht en een groepssessie. Bijvoorbeeld een masterclass of sessie met een ondernemer op spiritueel niveau. Zo een cacao ceremonie met Corona Meerman, waarbij je rauwe cacao drinkt en je hart zich opent om dieper tot jezelf te komen. Je zet een intentie die je mee wilt nemen in de ceremonie en fluistert deze toe naar de kop rauwe cacao. Het was bijzonder, ik had nog nooit een cacao ceremonie online met een groep gedaan. Ik heb een bijzonder inzicht gekregen over mijn kwetsbaarheid & kracht van het thema: alleen zijn.

Ik wil je niet teveel vertellen over het programma, want het is vooral iets wat je zelf moet ervaren. Maar ik weet nu wel wat mijn intuïtie mij te zeggen heeft. Vanuit dit programma ben ik namelijk in een proces gestapt van hele prachtige dingen die ik aan het creëren ben, die echt 100% passen bij MIJ omdat het nu 100% vanuit MIJ komt. Zo heb ik mijn blog mogen manifesteren én ben ik bezig met een heel kwetsbaar en verbindend evenement dat in maart 2023 zal plaatsvinden. Hier zal ik jullie zeker van op de hoogte houden!

Intuïtief weer voelen BijSacha
Mijn review over het Alignment Booster Programma

Wil je meer weten over Sacha? Bekijk dan haar website of Instagram!

Lees hier mijn andere blogs over spiritualiteit!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *