De Intuïtief Stylist:100% Aligned

Intuïtief stylen, wat is dat eigenlijk? In dit stuk neem ik je mee in styling en je onderbewuste en hoe dat zelfs je eigenwaarde en energie kan beïnvloeden. Klinkt aantrekkelijk toch? Laten we kennis maken met Janine Bakkenes, De Intuïtief Stylist.

De Intuïtief Stylist
Afbeelding: Janine Bakkenes – De Intuïtief Stylist

Laatst mocht ik tijdens een masterclass kennismaken met powervrouw, Janine Bakkenes. Halverwege 2020 eigenaar van De Intuïtief Stylist waarin zij twee prachtige werelden, namelijk mode en ons onderbewustzijn combineert in haar vak als Intuïtief Stylist! Daarbij helpt ze de meest mooie vrouwen weer naar de mooiste versie van zichzelf. Door de looks die Janine creëert zijn zij weer volledig in lijn met hun hoogste potentieel.

De Intuïtief Stylist
Afbeelding: Quote van Janine Bakkenes – De Intuïtief Stylist

Janine: “Halverwege 2020 werd ik me er ineens heel erg van bewust dat ik helemaal was afgedreven van wie ik echt diep van binnen ben.
Er begon voor mij een zoektocht en stuitte op de meest bizarre kleine bewustwordingen die een heel erg grote impact hebben gehad op de loop van mijn leven. Ik merkte dat ik niet de enige was die in deze maatschappij vast liep op het zijn van wie ze is, om ook nog eens volledige vrijheid in te ervaren om te zijn wie je bent. Aan mijn klanten merkte ik dat zij juist heel erg moeite hadden om, na heel duidelijk te weten wie zij zijn, niet wisten hoe zij hier vervolgens vol zekerheid de juiste kleding looks bij konden creëren.”

Afbeelding: De Intuïtief Stylist

Na 15 jaar in de mode te hebben gewerkt als designer besloot zij een nieuw pad in te stappen als intuïtief coach. Daarnaast ging zij zich steeds meer verdiepen in de wetenschap achter de werking van de hersenen, manifestatie en energie.
Hierin vond zij haar weg in zowel haar eigen groeiproces terug naar zichzelf én een magische combi om met kleding weer eigenwaarde terug te brengen bij vrouwen.
Zij voelde dat zij deze 2 werelden kon combineren. En dit met groot succes!

Afbeeldingen: De Intuïtief Stylist

Janine heeft namelijk een prachtige website met geweldig aanbod gecreëerd waardoor je zin krijgt om je styling uit handen te geven, oftewel: ‘Styling met een missie.’

Janine: “Door jouw authentieke looks te creëren voel jij je weer helemaal aligned met wie jij mag zijn en stap jij in 1 tel in jouw meest krachtige versie van jezelf! Ik leer jou door middel van mode kneepjes en kennis over jouw huidige signature, welke kleur, kleding en stijl het beste passen bij jou verlangens. Om zo nooit meer een mode misser te slaan of met een iets wat onzeker gevoel de deur uit te gaan.
Ik maak een heel mooi uniek en passend advies en leer je hierbij hoe jij direct met jouw looks, in de juiste energie stapt!”

Afbeelding: Het aanbod van De Intuïtief Stylist

Enthousiast geworden door het verhaal van Janine en maakt haar aanbod je enthousiast? Bekijk snel haar Instagram om haar te volgen!

Geïnspireerd geraakt door dit artikel? Dan vind je deze Q&A over Mode & Psychologie vast ook interessant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *